Despre Mine

 „Nu ştiu dacă am talent sau nu, dar ştiu că am ceva de spus. Şi e, poate, acelaşi lucru” – Cella Serghi

Foto: Arhiva personală
Foto: Arhiva personală

 Nu-mi plac oameni care judecă după aparenţe. Știu că nu sunt perfectă, dar nimeni nu este.
Sunt o fire dinamică, sociabilă, nebunatică și pozitivă, mă ataşez repede de persoanele pe care le îndrăgesc şi pun foarte mult suflet într-o relaţie cu o persoană. Ador animalele, îmi plac călătoriile.

Sunt studentă la Universitate de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării. În timpul liber citesc, îmi plac cărțile cu sfîrșituri fericite, ies la plimbare chiar pot să vizionez un film. Apreciez enorm oamenii care încercă să mă înțeleagă. Iubesc oamenii frumoși sufletește, sunt persoana ce niciodată nu obosește să asculte diferite istorii legate de viață. Nu îmi plac oamenii aroganți, cei ce se cred superiori. Urăsc să-mi se impună unele lucruri sau să aflu lucruri neadevărate despre mine.Uneori sunt mîndră chiar și egoistă într-o oarecare măsură aș putea spune.
Nu fac parte din categoria persoanelor ce preferă mereu să demonstreze ceva. Nu fac eforturi pentru a fi pe placul tuturor. Încerc mereu să mă motivez că totul este bine, dar va fi și mai bine, mă conving singură că voi reuși să fac ceea ce am în plan și ceea ce-mi doresc enorm. Respect pe oricine mă respectă. Nu pot fi singură și detest singurătatea. Zîmbesc mult, uneori pot să întrec măsura. Niciodată nu am trecut prin depresii, nu am suferit de iubiri pierdute, de regrete, de reproșuri.

 
 
      
 
  
 
 
Reclame

25 de gânduri despre “Despre Mine

  1. Din păcate sau din fericire nici nuștiu cum să zic….cred că toate visurile care le am sunt ale mele și-mi aparțin doar mie și nu prefer să le împărtășesc aici și acum 🙂

  1. Păi eu nici nu am zis că ai în plan să-mi furi visurile….pentru că realizez că asta este imposibil….pur și simplu nu te știu deloc și nu pot, dar nici nu vreau să mă destăinui unei persoane necunoscute.

 1. Încearcă să nu urăști niciodată pe nimeni. Nici măcar persoanele cu două fețe. Vei fi mult mai fericită! Apar în viețile noastre oameni pe care să-i iubim și oameni care să ne învețe ceva. Cei cu două fețe fac, poate, parte din a doua categorie. Fără ei, eu aș fi mai sărac în experiență. Le mulțumesc și merg mai departe.

 2. În oamenii cu două fețe putem identifica părți din umbra noastră .Ei sunt aici pentru noi . Accepându-i vom înțelege de ce am avut ,avem sau vom avea anumite atitudini cu care nu ne identificăm . Acceptând ceea ce nu ne place , vom merge mai departe.

  1. Posibil să aveți dreptate, oamenii își ascund mereu adevărata față pentru a lăsa amprente în viața noastră și pentru a ne schimba, unii ne schimbă spre bine, iar alții, din păcate spre rău.

 3. Suplă ca o nuieluşă
  Din care arcul vieţii să-ţi încropeşti
  Mari Dolgeri, te priveşte
  Cu ochi profunzi şi zâmbet de zână de poveste.
  Ce poate fi mai tandru, decât să simţi…
  Suava ei căldură cum te învăluieşte?
  Onu
  Dacă reuşeam să rebloghez, postul „Despre mine”, prefaţam reblogarea cu aceste versuri, care simt că ţi se potrivesc de minune. 🙂
  Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s